Preloader logo

Učitavam podatke

Kolačići nam pomažu pružiti bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. NE ŽELIM
C/B

Preporučili ribari

Projekti Lagur Galeba

Content separator line

www.fishermen-recommend.com/hr

PREPORUČILI RIBARI:

U malim dalmatinskim mjestima pravilo je da najbolju preporuku o tome gdje pojesti domaću ribu mogu dati ribari jer najbolje znaju u kojim ugostiteljskim objektima završava njihov ulov. Da bismo ovu informaciju digli na viši nivo i prenijeli je do domaćih i inozemnih gostiju osmislili smo projekt “Preporučili ribari” koji bi trebao doprinijeti povećanoj vidljivosti ovih ugostiteljskih objekata te njihovom boljem pozicioniranju na tržištu.

Opći cilj projekta je pridonijeti povećanoj zaposlenosti i gospodarskom rastu u ribarstvenom području koje se proteže na području Grada Skradina, Grada Vodica te općina Tribunj, Tisno, Murter-Kornati i Pirovac. Povećana zaposlenost i gospodarski rast ostvariti će se putem poboljšanog plasmana lokalnih proizvoda ribarstva u sektor turizma i ugostiteljstva te putem poboljšanja kvalitete turističke ponude i produljenja turističke sezone.

Svrha projekta je izrada oznake kvalitete koja će se dodijeliti ugostiteljskim objektima po preporuci ribara i uzgajivača ribe i školjaka. Oznaka kvalitete biti će putokaz inozemnim i domaćim turistima na našem području koji će ih voditi do ugostiteljskih objekata s ponudom lokalnih proizvoda ribarstva i akvakulture. Uspješna implementacija projekta pomoći će u etabliranju našeg područja kao turističke destinacije s iznimnom prirodnom i kulturnom baštinom te s bogatom gastronomskom ponudom zasnovanom na proizvodima ribarstva.

Facebook stranica | Instagram stranica