Preloader logo

Učitavam podatke

Kolačići nam pomažu pružiti bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. NE ŽELIM
C/B

Vijesti

Lagur Galeb objave

Content separator line

Usvojena Lokalna razvojna strategija u ribarstvu

Na održanoj sjednici Skupštine LAGUR-a “Galeb”, dana 21. lipnja 2017. donesena je Odluka o usvajanju Lokalne razvojne strategije u ribarstvu za razdoblje 2014. – 2010.

LAGUR “Galeb” je u okviru Mjere III.1. “Pripremna potpora” dobio sredstva za izradu strategije koju je u finalnoj verziji dužan dostaviti na ocjenjivanje i odobrenje Upravi za ribarstvo do 01. srpnja 2017. godine.

Lokalna razvojna strategija u ribarstvu je strateški dokument važan za rad svake lokalne akcijske grupe u ribarstvu. Po odobrenju strategije, u slijedećem petogodišnjem razdoblju LAGUR “Galeb” će raspisivati natječaje i financirate projekte kojima će se doprinijeti gospodarskom razvoju, povećanju zaposlenosti i održivosti ribarstvenog područja.

U tijeku izrade Lokalne razvojne strategije održane su 3 radionice za članove i zainteresiranu javnost, te 5 radionica s pojedinim članovima na kojima se raspravljalo o SWOT analizi, željenim ulaganjima i viziji strategije.