Preloader logo

Učitavam podatke

Kolačići nam pomažu pružiti bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. NE ŽELIM
C/B

Vijesti

Lagur Galeb objave

Content separator line

Radionice za Mjeru 1.2.1. “Jačanje konkurentnosti proizvoda ribarstva i akvakulture“

U tjednu od 9. -13. rujna 2019. godine udruga LAGUR Galeb je održala tri radionice sa svrhom promidžbe natječaja za Mjeru 1.2.1. “Jačanje konkurentnosti proizvoda ribarstva i akvakulture“.

Predmet ovog FLAG-natječaja je dodjela javne potpore za provedbu Mjere 1.2.1. „Jačanje konkurentnosti proizvoda ribarstva i akvakulture“ u okviru odobrene Lokalne razvojne strategije u ribarstvu FLAG-a „Galeb“ 2014.-2020. s ciljem jačanja konkurentnosti proizvoda ribarstva i akvakulture za nositelje projekata koji imaju sjedište unutar ribarstvenog područja FLAG-a „Galeb“.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od 15.10.2019. godine i traje do 30.11.2019. godine.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore za sufinanciranje Mjere 1.2.1 na ovom FLAG-natječaju iznosi 2.641.450,00 HRK.

Na svakoj od radionica detaljno su predstavljeni uvjeti natječaja te je održana prezentacja na temu prikupljanja ponuda. Po završetku svake održana je prezentacija o karakteristikama ribarstvenog područja LAGUR Galeb.

Na radionicama je bilo ukupno 40 sudionika koji su pretežno bili obrtnici iz područja ugostiteljstva i ribarstva te predstavnici jedinica lokalne samouprave.

Svi detalji povezani s ovim natječajem se nalaze ovdje: http://www.lagur-galeb.hr/natjecaji/flag-natjecaj-za-mjeru-1-2-1-jacanje-konkurentnosti-proizvoda-ribarstva-i-akvakulture/