Preloader logo

Učitavam podatke

Kolačići nam pomažu pružiti bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. NE ŽELIM
C/B

Vijesti

Lagur Galeb objave

Content separator line

PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU POTPORE ZA PRIVREMENU OBUSTAVU PLIVARIČARSKOG RIBOLOVA ZA SIJEČANJ/VELJAČU 2018. GODINE

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.9. „Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti“ okružujućim mrežama plivaricama – srdelarama za siječanj/veljaču 2018. godine („Narodne novine“, broj 3/2018) (u daljnjem tekstu: Pravilnik) za razdoblje privremene obustave u trajanju od 30 dana koja se provodi od 17. siječnja 2018. godine u 00:00 sati do 15. veljače 2018. godine u 24:00 sati na području cijelog ribolovnog mora Republike Hrvatske.

Zahtjevi za potporu se podnose na temelju ovoga Pravilnika te se natječaj ne objavljuje.

Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu počinje teći od 17. siječnja 2018. godine, a traje do 15. veljače 2018. godine.

Zahtjev za potporu se podnosi na obrascu Zahtjeva za potporu, uz dokumentaciju koja je definirana prilogom Zahtjeva za potporu. Obrazac i popis obavezne dokumentacije se mogu preuzeti ovdje ili se mogu zatražiti u područnoj jedinici Uprave ribarstva.

Zahtjev za potporu i popratna dokumentacija se podnose u tiskanom obliku preporučenom poštom ili osobno, u zatvorenoj omotnici na čijoj poleđini treba čitko ispisati ime i adresu pošiljatelja i dostaviti je na adresu:

Ministarstvo poljoprivrede
Uprava ribarstva
Planinska 2a, 10000 Zagreb

s naznakom:

„Zahtjev za dodjelu potpore u okviru mjere I.9. Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti (plivaričarski ribolov siječanj/veljača 2018.) – NE OTVARATI“.

Izvor: Uprava ribarstva