Preloader logo

Učitavam podatke

Kolačići nam pomažu pružiti bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. NE ŽELIM
C/B

Vijesti

Lagur Galeb objave

Content separator line

Početna konferencija projekta SEA-stainability

U utorak, 4.lipnja 2019. godine u Kulturnoj udruzi Tribunj, gornja riva 2, s početkom u 12h održati će se početna konferencija projekta SEA-stainability čiji je nositelj udruga Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Galeb. Projekt SEA-stainablity, obrazovanje za održivi razvoj ribarstva i gastronomije je sufinanciran od Ureda za udruge Vlade republike hrvatske kroz Švicarsko – hrvatski program suradnje a ukupna vrijednost mu je 758.447,63 kuna. Opći cilj projekta SEA-stainability je doprinijeti ekonomskoj i socijalnoj koheziji na području srednje Dalmacije putem obrazovanja za održivi razvoj u sektoru ribarstva i gastronomije.

Projektni partneri, Lokalna akcijska grupa u ribarstvu „Galeb, Institut za oceanografiju i ribarstvo, Turističko-ugostiteljska škola Šibenik i Udruga za zaštitu prirode i okoliša te promicanje održivog razvoja Argonauta će na ovoj koferenciji javnosti predstaviti projekt SEA-stainability, njegove ciljeve, aktivnosti i planirane rezultate. Posebne tematske prezentacije na temu otpada iz mora te stanju bioloških resursa u ribarstvu održati će znanstvenici Instituta za oceanografiju i ribarstvo iz Splita.