Preloader logo

Učitavam podatke

Kolačići nam pomažu pružiti bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. NE ŽELIM
C/B

Vijesti

Lagur Galeb objave

Content separator line

Pizza “Plivarica” hit na manifestaciji “More na stolu” u Tribunju

Turistička zajednica Općine Tribunj i lokalni ugostitelji su 13. lipnja 2018. godine održali tradicionalnu manifestaciju “More na stolu” povodom blagdana Sv. Ante. Manifestacija je održana na ljetnoj pozornici “Škver” nakon procesije i sv. mise u Crkvi Blažene Djevice Marije.

Udruga LAGUR “Galeb” se na manifestaciji  predstavila s atraktivnim jelom pod nazivom Pizza “Plivarica” u čast Tribunjskim plivaričarima. Pizzu je prema ideji udruge LAGUR Galeb izradila Pekara Tribunj d.o.o a srdele je donirala tvrka Sinje more d.o.o – ribarsko obiteljsko poduzeće iz Tribunja. Pizza Plivarica s rajčicama, zelenim maslinama, slanim srdelama i kapulom je bila apsolutni hit, te je nestala u rekordnom roku. Isto tako LAGUR je promovirao i svoj projekt “Preporučili ribari”

Manifestacija je započela s folklornim nastupom KU “Kolajnica” iz Šibenika i plesne skupine “Bollywood“ iz Vodica. Dječji vrtić “Žižula” kao i prijašnjih godina organizirao je morsku radionicu za svu djecu.

Udruga LAG More 249 je na ovoj manifestaciji okupila i lokalne OPG-ovce koji su imali priliku goste upoznati s poljoprivrednim proizvodima ovog podneblja.