Preloader logo

Učitavam podatke

Kolačići nam pomažu pružiti bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. NE ŽELIM
C/B

Vijesti

Lagur Galeb objave

Content separator line

Objava rezultata odabira projekata za Mjeru 1.1.1. “Promocija lokalnog ribarstva, akvakulture, gastronomije i maritimne baštine”

Sukladno čl. 32. Pravilnika o uvjetima, kriterijima, načinu odabira, financiranja i provedbe lokalnih razvojnih strategija u ribarstvu, a s ciljem informiranja nositelja projekata o rezultatima FLAG natječaja, nakon završetka postupka odabira projekata po FLAG natječaju te donesenih Odluka od strane Upravnog odbora FLAG-a “Galeb”, objavljuju se rezultati odabira.

Upravni odbor FLAG-a “Galeb” je  donio Odluke o odabiru projekata pristiglih na FLAG-natječaj za Mjeru 1.1.1. “Promocija lokalnog ribarstva, akvakulture, gastronomije i maritimne baštine”  iz LRSR FLAG-a “Galeb” u ukupnom iznosu od 1.977.242,71  HRK.

Na FLAG-natječaj je ukupno pristiglo petnaest projektnih prijava, od čega je za 14 donesena Odluka o odabiru, a za jednog Odluka o odbijanju.

Konačna rang lista za FLAG-natječaj za Mjeru 1.1.1. dostupna je ovdje: RANG LISTA