Preloader logo

Učitavam podatke

Kolačići nam pomažu pružiti bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. NE ŽELIM
C/B

Vijesti

Lagur Galeb objave

Content separator line

Konferencija Lanci održivosti, 22.03.2023.

FLAG Lanterna, FLAG Galeb i LAG More 249 organiziraju konferenciju “Lanci održivosti” koja će se održati 22.03.2023. u inkubatoru Trokut u Šibeniku.

Konferencija obrađuje dvije teme: Zadrugarstvo i Kratke lance opskrbe radi educiranja i informiranja sudionika o benefitima udruživanja lokalnih proizvođača hrane i pića i kratkih lanaca opskrbe. Krajnji cilj ove konferencije je da se istaknu potencijalni članovi zadruga, za koje će se naknadno organizirati radionice kako bi se krenulo u proces osnivanja zadruge. Daljnje aktivnosti će biti najavljene na samoj konferenciji.

U sklopu konferencije će se održati dvije panel rasprave na kojima će sudjelovati renomirani eksperti iz područja zadružnog poslovanja, održivog razvoja, kratkih lanaca opskrbe, ribarstva i poljoprivrede.

Između dvije panel rasprave će se održati zanimljiva manifestacija – intermezzo gdje će se predstaviti proizvođači hrane i pića iz ŠKŽ, a sudionici će imati prilike okusiti hranu i vina istih, kao rezultat simbioze lokalnih proizvoda.

Sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje, a možete se prijaviti ovdje.