Preloader logo

Loading data

Cookies help us provide better user experience. By using our website, you agree to the use of cookies. DISMISS
C/B

Disclaimer statement

Information for website users

Content separator line

LAGUR (FLAG) GALEB održava ovu internetsku stranicu kako bi poboljšao pristup informacijama o svojim aktivnostima. Naš je cilj održavati ove informacije pravodobnima i točnima. Budemo li upozoreni na pogreške, nastojat ćemo ih ispraviti. Međutim, LAGUR (FLAG) GALEB ne prihvaća nikakvu odgovornost ili obvezu (uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo kakve izravne, neizravne ili posljedične gubitke ili štetu koja može nastati vama i/ili bilo kojoj trećoj strani) koja proizlazi iz informacija ili preuzetih dokumenata na ovoj internetskoj stranici ili je s njima povezana. 

Informacije koje LAGUR (FLAG) GALEB pruža na ovoj internetskoj stranici nužno ne odražavaju službeno mišljenje LAGUR (FLAG) GALEB. 

Materijal na ovoj internetskoj stranici nije nužno sveobuhvatan, cjelovit, točan ili ažuran i može sadržavati poveznice na vanjske internetske stranice i servise nad kojima LAGUR (FLAG) GALEB nema kontrolu i za koje LAGUR (FLAG) GALEB ne preuzima nikakvu odgovornost. 

Za sadržaje objavljene na ovoj internetskoj stranici i njihovu moguću uporabu nije odgovoran ni LAGUR (FLAG) GALEB ni bilo koja osoba ili tvrtka koje djeluju u njezino ime. 

Naš je cilj svesti na minimum smetnje uzrokovane tehničkim pogreškama. Međutim, neki podaci ili informacije na ovoj internetskoj stranici mogu biti izrađeni ili strukturirani u datotekama ili formatima koji nisu bez pogrešaka te LAGUR (FLAG) GALEB ne može jamčiti da njezine usluge neće biti prekinute ili na drugi način zahvaćene takvim problemima. LAGUR (FLAG) GALEB ne prihvaća nikakvu odgovornost u vezi s takvim problemima koji nastanu kao posljedica posjeta ovoj internetskoj stranici.